tisdag, oktober 05, 2010

Möte scflöte

Sitter med delad uppmärksamhet mellan de två datorskärmarna. Äter Ben & Jerrys och skriver ut projektanteckningar samtidigt som jag skriver här. Samlar ny energi inför eftermiddagens/kvällens två möten som väntar. Pustar ut och försöker återfinna balansen efter förmiddagens andra möten. Efter en avkopplande morgontimme hos frisören väntade möte med bildgruppen för utställningen. Vi hade besök av en gammal professionell pr-människa som dundrade fram som en ångvält. När han efter drygt 90 minuter lämnade oss stirrade vi på varandra i chock och undrade vad som just hade hänt. Vad ville han? Vad hade vi gått med på? Vad var det egentligen vi skulle göra? Sen direkt vidare till nästa möte med sportlovsaktivitetsgruppen. Rota igenom rekvisita och läsa guidepärm.

Nu har jag ätit en baguette med avokadoröra och massa glass. Perfekt lunch.

Klockan fem börjar nästa möte, som antagligen håller på till tio ungefär. Det är ett roligt möte, vi ska förbereda mer inför herrmiddagen på lördag. Ordna spex, kulisser m.m. Men däremellan pyser jag iväg för ett vb-möte kl 19.

Detta är en mötesrik dag. Imorgon blir det lite ledigt (hurra!) för att på torsdag återigen ha möten 10-19. Jag måste komma ihåg att ordna matlådor.

Inga kommentarer: